Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Ben je op zoek naar mooie kleding, sexy ondergoed, een gay cadeau, of houd je gewoon van shoppen?

Bij Flavourez ben je op het juiste adres.
In de Gay Shopping Mall bieden wij producten van A-merken aan die speciaal voor jou en jouw levensstijl ontworpen zijn. Kwaliteit en een positieve match gegarandeerd.

Van leuke boeken, mokken en kaarten tot spannend ondergoed, partywear en toys, wij hebben het allemaal voor jou! Flavourez is de eerste die deze verscheidenheid aan producten aanbiedt.

Visie
De nummer één winkel voor gay mannen te worden. En een merkbare positieve bijdrage te hebben op de kwaliteit van leven van gay mannen.

Missie
Kwalitatieve producten aan bieden aan gay mannen, producten die passen bij de levensstijl, gemaakt bij voorkeur door gay mannen of LGBTQ+ merken.

The gAy-team
Het Flavourez team is een zeer divers team. Vrijwel alle groepen uit de samenleving zijn gelijk vertegenwoordigd binnen het team. Dit vinden wij erg belangrijk.

Wij zijn trots op onze geaardheid en onze levensstijl!
Daarom speuren wij dag en nacht naar nieuwe merken en producten die passen bij ons leven. Zo signaleren wij de eerste gay trends, nieuwste merken en leukste producten.

Mis niets!
Blijf als eerste op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg Flavourez op Instagram, Facebook, LinkedIn & Youtube.

Swipe of klik verder in de Flavourez Gay Shopping Mall die speciaal voor jou geopend is en:

Door te kopen bij Flavourez steun je jouw community.