MVO & Duurzaamheid

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zit in ons DNA, Flavourez is opgericht om bij te dragen aan de acceptatie van homoseksualiteit en om bij te dragen aan de kwaliteit van leven van gay mannen. Dit doen we door het aanbieden van producten die speciaal ontwikkeld zijn voor deze groep. Het overgrote merendeel van deze producten is ontworpen en geproduceerd door deze groep.

Koop je een product van Flavourez dan steun je gay brands en gay designers.

Diversiteit

Daarnaast vinden wij diversiteit erg belangrijk. Het Flavourez-team bestaat uit verschillende nationaliteiten en geloofsovertuigingen die in Nederland en België te vinden zijn.

Koop je een product van Flavourez, dan geef je iedereen een carrièrekans.

Verpakkingen

Wij vinden ook dat het een niet ten koste mag gaan van het ander. Daarom bieden wij onze klanten een duurzame verzendoplossing aan. In dit geval gebruiken wij zo min mogelijk verpakkingsmaterialen. Deze verpakkingsmaterialen bestaan voor een groot deel uit gerecyclede grondstoffen en de verpakkingsmaterialen zijn 100% recyclebaar.

Koop je een product van Flavourez, dan heb je de mogelijkheid om je pakket duurzaam te ontvangen.

Producten

Ook de producten die wij aanbieden kiezen we zorgvuldig.

Zo zijn alle skincare-producten veganistisch en dierproefvrij, de fetisjproducten zijn gemaakt van hoge kwaliteit imitatieleer en bieden wij vegan glijmiddel, vegan condooms en latexvrije condooms aan.

De producten uit de Flavourez kledinglijn zijn gemaakt van biologisch katoen en gerecyclede polyester. Het polyester is gemaakt van gerecyclede petflessen.

Koop je bij Flavourez dan heb je keuze uit eerlijke producten!

Mocht er toch onverhoopt een product tussen zitten dat volgens jou niet goed voor de wereld is, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten, dan zullen wij grondig onderzoek doen en als het product inderdaad niet goed is gaan we op zoek naar een alternatief.