Gay Lifestyle Blog | Serie Review Fellow Travelers | Flavourez

Serie Review: Fellow Travelers

Kijktip: "Fellow Travelers" -
Een Bro-mantische Achtbaan vol Politieke Intrige


Lieve Flavourez Vrienden,

Zet je schrap voor "Fellow Travelers", een serie die je meeneemt op een emotionele en politieke rollercoaster, en dat allemaal in vintage kostuums! Deze serie is niet alleen een lust voor het oog (hallo, Matt Bomer én Jonathan Bailey in één serie!), maar ook een aangrijpend liefdesverhaal te midden van de turbulente jaren van McCarthyisme.

Stel je voor: twee mannen, totaal verschillend, maar oh zo onweerstaanbaar voor elkaar. Hun romance ontvouwt zich tegen de achtergrond van historische gebeurtenissen die je geschiedenisleraar je nooit heeft verteld.
Van politieke zuiveringen tot oorlogen en protesten, deze serie heeft meer drama dan je favoriete soap – maar dan met betere acteurs en een veel hoger budget.

Maar wacht, er is meer! De serie is niet alleen een hartverscheurende liefdesbrief aan verboden liefde, maar ook een meeslepende politieke thriller. Je wordt meegenomen in een wereld van geheime ontmoetingen, achterkamertjespolitiek en, natuurlijk, de eeuwige strijd om de liefde.

"Fellow Travelers" is zoveel meer dan een 'coming out' verhaal. Het is een herinnering dat liefde soms een politieke daad is, zeker in een tijd waarin liefhebben niet altijd even vanzelfsprekend was. Plus, de serie is perfect voor die momenten waarop je niet kunt kiezen tussen een romantische
film of een spannende thriller – hier krijg je beide!

Dus, pak je popcorn, bel je (al dan niet platonische) levenspartner en duik samen in deze serie. We beloven dat het een bumpy, maar o zo bevredigende rit wordt!

Liefs en veel kijkplezier,

Team Flavourez.
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.